Storsäljande utestall – Charpente

Vår mest sålda stallmodell

Utestallet Charpente är ett av våra allra mest populära utestall, komplett med stallgång och praktisk design. På Stallkompaniet vill vi erbjuda stall som både ger högsta möjliga skydd och komfort till din häst, och som även är smidiga att montera upp helt på egen hand. Genom att spara in monteringskostnaderna kan du lägga pengar på annat – samtidigt som du får ett snyggt och flexibelt stall till dina hästar!

Som takmaterial har utestallet Charpente fibercementplattor som standard, vilket ger ett fint ljusinsläpp genom det vackert brutna taket. Vi erbjuder även välisolerade sandwishplattor till taket som ett extra tillval. Hästboxarna har en stomme av galvaniserade stålramar, vilket gör konstruktionen både slitstark och enkel att montera. Utestallets väggar består av spontad kopparbehandlad furu, vilket gör det både underhållsfritt och ger ett stilrent utseende. Boxstorlekarna är från 3×3 m till 4×4 m.

Det speciella med Charpentes utestall är att du själv kan välja takhöjd samt välja till tak framför stallet – helt enkelt anpassa stallet efter just dina hästars behov! Välj mellan dessa varianter:

  • PRO med 244 cm som lägsta takhöjd, eller
  • HARAS med 260 cm som lägsta takhöjd. HARAS är perfekt för de lite större hästarna, eller för hästar med behov av lite extra fri rymd.
  • Extra tillval: Tak framför stallet med 3 meter i längd ut från taknocken. Snyggt och praktiskt!

Oavsett vilken variant av utestallet Charpente du väljer, har alla varianter av stallet praktiska dubbla skjutportar på båda sidorna.

När du investerar i ett utestall från oss på Stallkompaniet, ingår alltid allt ovan mark: det vill säga allt från väggar till takmaterial och förstås även byggmaterial och ritningar.

Har du frågor om våra Charpente utestall är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Stallkompaniet!

Beställ!
Monteringsanvisning

Prisexempel – Stall Charpente:

4 BOXAR 190.000:-/237.500:-
6 BOXAR 240.000:-/290.000:-
Tak framför stallet. 20.500:-/25.625:-
KLOCKTORN KLÄTT I KOPPARPLÅT 7.500:-/9.375:-

Priser exkl/inkl moms

Kontakta oss för offert!

Här kan du se olika exempel på hur du kan utforma ditt stall. 

Stall Anders

Stall Anna

Stall Annika

Stall Jessika

Stall Lars

Stall Lotta

Stall Madelene

Stall Marita

Stall Per

Stall Selja

Se bilderna nedan som visar hur man monterar stallet!

DELA UPP BETALNINGEN    MED WASA KREDIT

VI ERBJUDER SMIDIG OCH
ENKEL FINANSIERINGSLÖSNIG

PRODUKTKATALOG    LÄS KATALOGEN HÄR!

LÅT DIG INSPIRERAS MED
VÅR STALL-KATALOG!