Loading...
Uteboxar 2018-02-20T09:56:18+00:00
Utebox häst Confort

Utebox

Confort

Utebox hästar Country

Utebox

Country

Utebox hästar charpente

Utebox

Charpente & Manior

Utebox häst Charpente Manior

Utebox

Charpente & Manior

ROBUSTA UTEBOXAR FRÅN STALLKOMPANIET

Behöver ni några extra hästboxar eller nya uteboxar? Vi erbjuder kallstall och boxar i robusta och underhållsfria material som tål väder och vind. Uteboxarna kommer i flera olika modeller och ni kan enkelt hitta en som passar era behov. Både ni och era hästar kommer älska våra uteboxar.

Permanenta kallstall eller tillfälliga hästboxar

Hästboxar är perfekt för er som vill ha hästarna hemma eller som är i behov av extra stallplatser. Med uteboxar från Stallkompaniet får ni robusta och snygga boxar som kommer hålla i många år framöver. De ger ett bra skydd mot alla sorters väder för era hästar. Ni kan välja mellan såväl permanenta uteboxar som tillfälliga hästboxar efter behov, i vårt sortiment har vi lösningar i alla prisklasser. Materialen som används i våra boxar är alla underhållsfria och gör därmed ert ägande enkelt.

När ni beställer boxar från oss får ni leverans direkt till er dörr. Spana in vårt sortiment av uteboxar nedan och kontakta oss för offert. Har ni frågor kring våra produkter? Ring oss på 070 – 850 05 90 eller maila andreas@stallkompaniet.se så hjälper vi er. Varmt välkommen till oss på Stallkompaniet!

Kontakta oss för offert
DELA UPP BETALNINGEN    MED WASA KREDIT

VI ERBJUDER SMIDIG OCH
ENKEL FINANSIERINGSLÖSNIG

PRODUKTKATALOG    LÄS KATALOGEN HÄR!

LÅT DIG INSPIRERAS MED
VÅR STALL-KATALOG!