ROBUSTA UTEBOXAR FRÅN STALLKOMPANIET

Behöver ni några extra hästboxar eller nya uteboxar för era hästar? Vi på Stallkompaniet erbjuder boxar och utestall i robusta och underhållsfria material som tål väder och vind. Uteboxarna kommer i flera olika modeller och ni kan enkelt hitta en som passar era behov. Både ni och era hästar kommer att älska våra uteboxar.

  • Skyddar mot väder och vind
  • Hög kvalitet som håller länge
  • Underhållsfria material

Permanenta utestall eller tillfälliga uteboxar

Uteboxar är perfekt för er som vill ha hästarna hemma eller som är i behov av extra stallplatser. Med hästboxar från Stallkompaniet får ni robusta och snygga boxar som kommer hålla i många år framöver. De ger ett bra skydd mot alla sorters väder för era hästar. Ni kan välja mellan såväl permanenta kallstall som tillfälliga uteboxar efter behov, i vårt sortiment har vi lösningar i alla prisklasser. Materialen som används i våra boxar är alla underhållsfria och gör därmed ert ägande enkelt.

Smidig leverans

När ni beställer uteboxar från oss får ni leverans direkt till er dörr. Spana in vårt sortiment av hästboxar nedan och kontakta oss för offert. Har ni frågor kring våra produkter? Ring oss på 0708 – 500590 eller maila andreas@stallkompaniet.se så hjälper vi er. Varmt välkommen till oss på Stallkompaniet!

Beställ!
Två hästar i en utebox.

Utebox

Confort

En utebox.

Utebox

Country

Ett utestall.

Utebox

Charpente

Ett utestall med gröna detaljer.

Utebox

Charpente

DELA UPP BETALNINGEN    MED WASA KREDIT

VI ERBJUDER SMIDIG OCH ENKEL FINANSIERINGSLÖSNIG

PRODUKTKATALOG    LÄS KATALOGEN HÄR!

LÅT DIG INSPIRERAS MED VÅR STALL-KATALOG!