Charpente – smidig och stilren utebox

Vi på Stallkompaniet tycker det är viktigt att erbjuda uteboxar som både ger högsta möjliga komfort och skydd till din häst, och som även är praktiska och smidiga att montera upp helt på egen hand. På så vis sparar du både in hantverkskostnader, och får även en smart och flexibel utebox till din häst – som dessutom är riktigt snygg.

Våra uteboxar Charpente erbjuder en lite högre taknivå, och även ljusinsläpp genom sitt vackert brutna tak. Hästboxarna är byggda med galvaniserade stålramar, vilket gör konstruktionen både slitstark och enkel att montera. Boxens väggar består av spontad kopparbehandlad furu, vilket gör boxen helt underhållsfri. Boxstorlekarna är från 3×3 m till 4×4 m.

Det speciella med Charpentes hästboxar är även deras flexibla takhöjd och takutsprång. Välj mellan två varianter på takhöjd:

  • PRO med 233 cm som lägsta takhöjd, eller
  • HARAS med 250 cm som lägsta takhöjd.

Perfekt för de lite större hästarna, eller för hästar som har behov av lite extra utrymme och fri rymd även på höjden.
Som takmaterial väljer du antingen fibercementplattor eller isolerad sandwich-platta. Bägge alternativ har mycket goda isoleringsförmågor.

För takutsprång kan du välja mellan:

  • 1,5 meter eller
  • 3 meter i bredd ut från takfoten.

I samtliga av våra stallmodeller ingår allt ovan mark, det vill säga allt från väggar till takmaterial, och förstås även byggmaterial och ritningar. Har du frågor om våra Charpente hästboxar är du alltid välkommen att höra av dig till oss på Stallkompaniet!

Beställ!
DELA UPP BETALNINGEN    MED WASA KREDIT

VI ERBJUDER SMIDIG OCH ENKEL FINANSIERINGSLÖSNIG

PRODUKTKATALOG    LÄS HÄR!

LÅT DIG INSPIRERAS MED VÅR STALL-KATALOG!