Boxmatta för stall

Ring oss

Boxmatta sparar 70% strö

Vi säljer boxmattor för stallet, spilta och ligghallar. De mjuka gummigolven ger hästarna en mjuk och isolerad bädd. Med boxmatta förenklar du mockningen och minskar strökostnaden med upp till 70%. Undersidan har distansringar som gör att mattan får god svikt och ger en behaglig upplevelse.

Minimerar halka & liggsår

Boxmattorna används med fördel i sjukhagar för lättare mockning och renhållning. Den minimerar halkrisken och liggsår samtidigt som den skonar hovar och leder.

Gummimatta isolerar mot ljud

Den tjocka gummimattan (40 mm) isolerar och skapar en bra liggkomfort. Du får en tystare stallmiljö, mindre ströåtgång och en hälsosammare stallmiljö med detta stallgolv. Helt enkelt en ljudlös och bekväm miljö i stallet.

Lätt att installera

Golvet består av 100% slitstarkt hårdpressat gummi densitet 900kg/m3 och kan läggas ut på betonggolv, asfalt,( utomhus läggs mattan på packat stenmjöl för en stabil grund).

Våra stora inköp har lett till att vi kunnat pressa ledande leverantörer i Europa att leverera till bästa pris till oss.

Confort Slät – boxmatta

En boxmatta med slät yta. 100% slitstarkt hårdpressat gummi densitet 900kg/m3. Den tjocka mattan 40 mm isolerar och banar för en bra liggkomfort. Varje mattruta är 500 x 1000 x 40 mm.

OBS! Pris per m², ej per mattruta.

Kontakt & Beställ
Ring oss

Pris per m²

320/400:- per m²

exkl/inkl moms

Confort mönster – boxmatta

En boxmatta med mönstrad yta. Välj mellan 4 olika mönster som dekorerar stallgång och andra ytor. 100% slitstarkt hårdpressat gummi densitet 900kg/m3. Den tjocka mattan 30 mm isolerar och banar för en bra liggkomfort. Vardera mattruta har måtteN. 500 x 1000 x 30 mm.

Kontakt & Beställ
Ring oss

Confort puzzel -boxmatta

En boxmatta med slät yta med puzzel-kanter som förhindrar att mattorna rör på sig. Perfekt om mattorna inte ligger mot någon kant. Att tänka på är att det blir lite mer spill då man måste kapa bort puzzelkanterna som ligger mot vägg. 100% slitstarkt hårdpressat gummi, densitet 900 kg/m3. Den tjocka mattan på 22 mm isolerar och banar för en bra liggkomfort. Vardera mattruta har måtten: 1025 x 1025 x 22 mm. Mattan är dekorerad med 15% grått för att den ska bli lite ljusare.
Denna matta passar lika bra i stallgången som på gymmet och fitnesslokalen.

Kontakt & Beställ
Ring oss

Pris

320/400:-

exkl/inkl moms

DELA UPP BETALNINGEN    MED WASA KREDIT

VI ERBJUDER SMIDIG OCH ENKEL FINANSIERINGSLÖSNIG

PRODUKTKATALOG    LÄS KATALOGEN HÄR!

LÅT DIG INSPIRERAS MED VÅR STALL-KATALOG!